Pokerspelande hundar – tavlor och andra konstverk med huskies

post thumb
Huskies Konst
kirjoittanut Allan/ 23 Dec 2021

Pokerspelande hundar – tavlor och andra konstverk med huskies

Hunden är inte bara människans bästa vän utan även ett populärt motiv när det kommer till tavlor och konstverk. Det gäller även huskies som ju är en vacker hund att avbilda. Den amerikanska konstnären Cassius Marcellus Coolidge blev känd över hela världen för sina fantastiska tavlor med hundar som spelar poker. Det var en hel serie med tavlor som verkligen är gjorda med glimten i ögat.

Huskies som konstverk

Det är lätt att förstå varför så många konstnärer väljer att avbilda hundar när de ska måla sina tavlor. De är fantastiskt vackra djur. En sibirisk hund är mycket ståtlig och gör sig perfekt som konstverk. Om du vill förnya ditt hem kan du därför ge dig på jakt efter vackra motiv på huskies. Idag behöver du inte bara leta efter tavlor då det finns många snygga posters som du kan rama in. Då kan du låta dina fyrfotade vänner ta större plats i hemmet.

Andra framstående konstnärer

Det är inte bara amerikanska konstnärer som avbildat hundar. Även svenska Magdalena Malvall-Nisses har gjort sig ett namn genom sina vackra hundmålningar. I de speciella målningarna fångar hon hundarnas personlighet och rörelse. Hon arbetar nästan enbart med akvarellmålningar vilket ger teckningarna en speciell karaktär. Hon ställer ut med jämna mellanrum så du har chansen att se konstverken på nära håll. Magdalena målar från sin studio i Höganäs och flera av målningarna är till salu om du skulle vara intresserad. Hon målar dessutom kattmotiv om du vill ha något vackert som ska matcha din hundtavla. Välj din egen inramning för att få den känsla som du är ute efter. Då vet du också att det passar till resten av din inredning.

Beställ motiv med huskies

Om det är just huskies du är ute efter kan du söka efter just detta motiv. På flera sajter så som Etsy finns det en uppsjö av olika motiv och målningar. Det behöver inte bara vara konst som du hänger på väggarna utan också muggar eller andra prylar.

Tavlor till pokerrummet

Om du vill inreda ett pokerrum där du enbart ska spela poker finns det knappast några tavlor som passar bättre än ”dogs playing poker”. Dock får du hosta upp en smärre förmögenhet för något som gjorts av originalkonstnären. Som tur är har många gjort sina egna varianter som är långt ifrån lika kostsamma. Dessa motiv ger även en skön retrokänsla i rummet som du kan bygga vidare på. Du kan till exempel köpa en större tavla och låta den vara en central del av inredningen. Sedan kan du matcha mot denna.

Välj motiv med huskies du tycker om

Det viktigaste när du ska välja en hundtavla är att du väljer ett motiv som du själv älskar. Det spelar ingen roll om den ska hänga i vardagsrummet, pokerrummet eller någon annanstans. Det finns en uppsjö av motiv med just huskies och även tavlor med text. Leta upp rätt motiv i lugn och ro så du verkligen blir nöjd. Det finns också flera varierande prisklasser av hundtavlor.