Gör eget hundgodis till din husky

post thumb
Hundgodis
kirjoittanut Allan/ 07 Jan 2024

Gör eget hundgodis till din husky

Att laga eget hundgodis till din husky är inte bara ett roligt och kreativt projekt, det är också ett sätt att säkerställa att din älskade fyrbenta vän får hälsosamma och näringsrika belöningar. Genom att kontrollera ingredienserna kan du anpassa godiset efter din huskys behov och preferenser. I denna artikel kommer vi att utforska enkla och läckra recept för hemlagat hundgodis som din husky kommer att älska.

Eget hundgodis, recept 1: Peanut Butter Delights

Ingredienser:

1 kopp havregryn 1/2 kopp pumpapuré 1/4 kopp jordnötssmör (osötat) 1 ägg

Instruktioner:

Blanda alla ingredienser i en skål tills det blir en jämn deg. Rulla små bollar och placera dem på en bakplåt. Grädda i ugnen vid 175°C i cirka 15 minuter.

Dessa peanut butter delights är inte bara läckra utan är också rika på proteiner och nyttiga fetter som gynnar din huskys hälsa.

Eget hundgodis, recept 2: Äppel- och Havremuffins

Ingredienser:

1 kopp havremjöl 1 äpple, rivet 1 ägg

Instruktioner:

Blanda alla ingredienser i en skål tills det blir en jämn smet. Fyll muffinsformar och grädda i ugnen vid 180°C i cirka 20 minuter.

Dessa äppel- och havremuffins är fyllda med fiber och antioxidanter och ger din husky en godbit full av smak och näring.

Eget hundgodis, recept 3: Kyckling- och Sötpotatisstrimlor

Ingredienser:

1 kycklingbröst, kokt och tärnat 1 sötpotatis, kokt och mosad

Instruktioner:

Blanda kyckling och sötpotatis i en skål. Forma smeten till små strimlor och placera dem på en bricka. Torka i ugnen vid 150°C i cirka 30-40 minuter.

Dessa hemlagade strimlor är proteinrika och fulla av vitaminer och mineraler, perfekta för att belöna din husky efter träning eller som en hälsosam mellanmål.

För de dagar då du vill festa till det tillsammans med din husky kan du också överväga att köpa billigt godis online till dig själv!